LESENA / ALU okna

Les

Steklo

Okovje

Tesnilo

Barve

Dodatki

Les

Naša usmeritev je že od samega začetka v kakovostne izdelke za najzahtevnejše kupce doma in v tujini. Da bi vam zagotovili kakovosten, zanesljiv in trajen izdelek, izdelujemo leseno stavbno pohištvo iz prvovrstnih in kvalitetnih materialov, kot so:

Smrekovi, macesnovi, merantijevi ali hrastovi okenski profili (lepljenci) končne debeline 68, 78 in 92 mm. Izdelani so iz prvovrstnega lesa, ki je sušen na 8 - 10 % vlažnosti, nato pa troslojno zlepljen s kvalitetnim vodoodpornim lepilom, brez dolžinskih spojev, debelejši profil 92 pa je lepljen štirislojno.

Lesena okna - les

 

Ker se stalno prilagajamo svojim kupcem, njihovim željam in potrebam, smo razširili ponudbo stavbnega pohištva iz termično obdelanega lesa. Okna iz takšnega lesa povečajo trajnost in odpornost izdelka.

Trajnost termo lesa je večja zaradi razpadanja hemieluloz pri temperaturah do 212 stopinj Celzija. Hemiceluloze so namreč glavni vir hrane trohnobam, ki razkrajajo les in s tem zmanjšujejo njegovo trajnost.

Termično obdelan les je tako tudi odporen na glavne vrste lesenih insektov. S termično obdelavo lesa brez kemičnih sredstev les ostane naravni material in dobi značilno rjavo barvo - rustikalen videz.

 

 Stopite v stik z nami!
Za več informacij o sodelovanju z nami nas kontaktirajte in vam bomo strokovno usposobljeni svetovalci z veseljem pomagali.
Ta stran uporablja piškotke. Za več informacij o piškotkih, ki jih uporablja spletna stran, kliknite TUKAJ. Se strinjam

NAŠI PARTNERJI

Certifikati

OKNA PETROVČIČ

Jože Petrovčič s.p.
Naklo 3a, 1370 Logatec, Slovenia

Tel.: + 386 1 754 27 64
Tel.: + 386 1 750 91 96
Faks: + 386 1 754 21 00
Mobitel: + 386 41 615 600

e-pošta: mizarstvo.petrovcic@siol.net
e-pošta: okna.petrovcic@siol.net

Okna Petrovčič

ZASTOPSTVA

SlovenianRussianGermanItaliano

BetumPortal